Over ons

In 2014 is Sportmetme opgericht. Wij willen sporters van alle leeftijden, woonplaatsen en niveaus de mogelijkheid bieden om andere sporters te ontmoeten. Het doel is om de grootste sport social media in Nederland te worden, want bewegen is ontzettend belangrijk en gezond. Daarom willen wij de drempel verlagen om te sporten. Zodat iedereen met een fijn gevoel de sport kan doen die hij of zij leuk vindt, met een maatje op hetzelfde niveau.

 

Hoe kwam de oprichter op het idee van Sportmetme?


De oprichter van Sportmetme houdt ontzettend van golfen en racefietsen, maar hij vond het lastig om (nieuwe) sportmaatjes te vinden. Het is leuk om met nieuwe mensen te trainen, juist omdat je elkaar dan uitdaagt om beter te worden en je vaste routine een keer anders aan te pakken. Dus hij ging op zoek naar een website om een sportmaatje te vinden. Hij vond inderdaad een website, maar die kostte €27 per maand. Dat viel hem tegen. Waarom is social media gratis, maar een platform om sportvrienden te vinden niet? Dus besloot hij om zélf iets op te zetten.

 

Hij besloot dat het tijd was voor een social media kanaal, speciaal voor sporters en hobbyisten die graag in contact komen met iemand met dezelfde passie. Of dat nou kaarten, dansen, darten, golfen of iets anders is. Hij liet deze website bouwen en nodigt iedereen uit om gratis lid te worden. Laten we er samen voor zorgen dat Sportmetme een succes wordt!