Help

Kom je ergens niet helemaal uit? Dan ben je hier op de juiste plek. 

Registreren / Inloggen

Je maakt een account aan door op de homepagina op de optie “Maak nu je gratis account aan” te klikken, of door rechtsboven in het menu op "inloggen" te klikken.

Op de inlog-pagina zijn 2 opties. Inloggen of registreren. Klik op de “registreer je nu” knop om te registreren, waardoor er een registratieformulier verschijnt (hierdoor zullen mensen die al een account hebben niet last hebben van het formulier).

Alle verplichte velden zijn aangegeven met een *.

Je ontvangt, na het invullen van al je gegevens, een bevestiging naar het ingevulde e-mailadres (deze kan je later nog aanpassen). In de email staat een link met een code. De code wordt in een nieuw tabblad ingevuld, maar deze kun je ook handmatig kopiëren en plakken.

Het account ontgrendelt wanneer de code en het e-mailadres overeenkomen. Je wordt automatisch ingelogd. 

Wachtwoord vergeten?

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kun je dit aangeven op de inlogpagina. Vul je e-mailadres in die gekoppeld is aan je account.

Je ontvangt een bevestiging met een code die je samen met het e-mailades moet invoeren. Je vindt in de mail een nieuw wachtwoord. Heb je je wachtwoord aangepast? Dan word je automatisch ingelogd.

Account homepagina

Vriendensuggesties van jouw account staan op de homepagina. De mensen die overeenkomen met jouw profiel en sporten vind je hier. Ook vind je de eerst volgende sportverzoeken.

Profiel bijwerken

Wanneer je ingelogd bent (na het registreren), valt op dat er bovenin een melding staat dat je nog geen profiel hebt aangemaakt. Het profiel laat informatie over jou op je pagina zien. Zonder profiel is het dan ook niet mogelijk om vriendschapsverzoeken of sportverzoeken te sturen.

Door op de link “profiel aanmaken” te klikken kom je op een pagina waar een korte uitleg staat over de gegevens. Ook hier zijn de verplichte velden aangegeven.

Het is mogelijk om een social media account op je profiel te tonen. Dit kun je doen door alleen de gebruikersnaam in te vullen, de link naar de site wordt automatisch gemaakt.

Door op “Opslaan & uploaden overslaan” te klikken wordt je profiel bijgewerkt en kom je terug op de account homepagina. Het is nu ook mogelijk om vrienden te zoeken en sportafspraken te maken.

Profielfoto’s en achtergronden uploaden

Als je bij profiel bijwerken kiest voor “opslaan & afbeeldingen uploaden”, krijg je de mogelijkheid om een profielfoto en een achtergrondfoto te kiezen.

Je kunt afbeeldingen uploaden vanaf de pagina “Mijn profiel”. Andere afbeeldingen kun je  uploaden onderaan de pagina.

De profielfoto is te zien op je profielpagina en in suggesties op de homepagina van anderen.

De achtergrond foto is alleen te zien op de profielpagina die anderen kunnen bezoeken.

Alle uitleg over het gebruik en het uploaden van foto’s staat op de benodigde pagina’s.

Mijn profiel

Op de pagina “Mijn profiel” kun je je eigen gegevens aanpassen, zowel je naam, geboortedatum woonplaats, en eventueel een ander e-mail adres.

Dit is ook de pagina waarop je je bio en intro voor op je profielpagina kunt aanpassen. Verder is het ook mogelijk om social media accounts te tonen op je pagina.

Mijn sporten

Op deze pagina kun je sport categorieën kiezen die door de beheerder van de site zijn ingevoerd (naam van de sport en een eventuele afbeelding).

Alle sporten die zijn aangegeven bij geselecteerde sporten worden opgeslagen.

Nadat er tenminste 1 sport is gekozen, is het niet mogelijk deze uit te klikken (er komt dan een melding bij het opslaan).

Instellingen

Je kunt bij de instellingen aangeven wat anderen mogen zien op je profiel, waaronder sporten en contactgegevens.

Je kunt ook kiezen om geen nieuwe meldingen via de e-mail te krijgen van vriend- en sportverzoeken. Account gerelateerde e-mails worden altijd verstuurd.

Vrienden

Op de vriendenpagina zijn 2 tabbladen, in de een wordt er een overzicht getoond van jouw toegevoegde vrienden en op de ander is een overzicht van verstuurde vriendenverzoeken die nog niet beantwoord zijn.

Je kunt op deze pagina zoeken naar andere gebruikers. Door een naam in te voeren wordt er op basis van de afstand tussen jou en andere gebruikers, en overeenkomende sporten een overzicht getoond van gebruikers.

Deze instellingen kunnen worden aangepast door op "geavanceerd zoeken" te drukken. Hier kun je de afstand vergroten en kun je ervoor kiezen om ook gebruikers te tonen die niet dezelfde sporten als jou hebben gekozen.

Het zoeken gaat automatisch, je hoeft niet op enter te drukken na het intypen van een naam.

Berichten

Op de berichtenpagina staan alle openstaande vriend en sportverzoeken. Bij zo’n verzoek is het mogelijk om deze te accepteren of af te wijzen.

Bij een vriendenverzoek is het ook mogelijk om diegene zijn profiel te bekijken.

Profielpagina

Bij het bekijken van iemands profiel is de profielfoto en achtergrond foto te zien en worden er contact en sportgegevens getoond (als diegene dit heeft aanstaan in zijn instellingen). Onder de bio en intro staan de social media accounts aangegeven.

Wanneer jullie vrienden van elkaar zijn, is het ook mogelijk om sportafspraken te bekijken waar jullie samen heen gaan.

Verder is het ook mogelijk om vriendverzoeken en sportverzoeken te sturen als je iemands profiel bekijkt.

Wil je geen vrienden meer zijn? Dan is het mogelijk om iemand te ontvrienden door op de knop “ontvrienden” te klikken. Na bevestiging wordt de vriend uit jouw vriendenlijst verwijderd.

Sportafspraken

Op deze pagina staat een overzicht van afspraken die voor de komende dagen gepland staan.

Door op “gemaakte afspraken” te klikken verschijnt er een overzicht met gemaakte afspraken. De gemaakte afspraken kunnen worden aangepast en vrienden kunnen worden uitgenodigd.

Een nieuwe sportafspraak kun je maken door op de knop “Een nieuwe sportafspraak maken” te klikken. Een formulier waar de begin en einddatum van de afspraak kunnen worden ingevoerd en de plaats van afspraak verschijnt. Dit kan bij jou thuis zijn (als afspreekpunt) of op een andere locatie.

Voor het gebruik van je eigen woonplaats is een optie om deze automatisch in te laten vullen.

Hierna kies je een sport die je gaat doen. In de select box kun je zoeken naar een sport, maar er moet altijd een sport worden aangeklikt, zelf een sport invullen zal niet werken.

Wanneer er een sport is gekozen,  kan er een korte omschrijving of mededeling worden meegegeven die anderen te zien krijgen als ze uitnodiging ontvangen.

Bij de opties kun je kiezen of uitgenodigde vrienden weer anderen kunnen toevoegen aan de afspraak. En of vrienden een uitnodiging via de e-mail moeten krijgen.

Bij het opslaan van de afspraak komt deze te staan in je overzicht, maar dan zijn er nog geen vrienden uitgenodigd. Nodig vrienden uit door te kiezen voor “opslaan en vrienden uitnodigen” of door in het overzicht van gemaakte afspraken te kiezen voor vrienden uitnodigen.

Toegevoegde vrienden zullen een bericht krijgen en kunnen deze accepteren of afwijzen.

In alle tabellen is het mogelijk om te zoeken naar afspraken of personen die je wilt toevoegen.

 

Heb je een andere vraag?

Vul dan het contactformulier even in. Dan helpen we je zo snel mogelijk verder.